SYNNYTYSLÄÄKEAINEET

Synnyttäjän arnica, bellis perennis, kaunokainen

Jokainen raskaus ja synnytys on yksilöllinen. Tuen äitiä ja isää tässä huikeassa matkassa. Kun tulet raskaaksi, varaamme sinulle ajan. Tuen homeopatian, shiatsun , ravinnon, lisäravinteiden ja joogan ja hengityksen kautta sinun raskausaikaasi. Synnytykseen voit valmistautua mammajoogan, hengityksen, synnytysvalmennuksen kautta. Mikä sinusta tuntuu oikealta !

Synnytystä varten voit opiskella homeopattisen raskaus ja synnytyskurssin. Teen myös yksilöllisen synnytyspakin sinulle synnytykseen. Omat asiakkaani voivat nyt pyytää minua myös synnytykseen. Katso hinnat osiosta eri paketit mitä tarjoan. Teen läheisesti yhteistyötä kotiloiden ja doulien kanssa.

Kirjoitamme kirjaa Pyhä Matka yhdessä kätilö ja kotikätilö Kirsi Hjortin kanssa https://katilokirsi.fi/

Synnytyslääkeaineita

caulophyllum– yleisesti käytetty käynnistyslääke. Vasta kun laskettu aika on ohi tai on lääketieteellinen syy käynnistykseen. Myös tehostamaan supistuksia jos ne lopahtavat kesken synnytyksen.

chamomilla- yleinen kipulääke. Synnyttäjä on ärtyinen ja kipuherkkä. Se vahvistaa kohtua.

kalium carbonicum- synnytyspoltot tuntuvat selässä. Lapsen väärä tarjonta.

aconitum- paniikki ja pelkotilat synnytyksessä. Verenvuodot. 8–10 cm. siirtymävaiheeseen.

arnica- jos istukka ei synny. Verenvuodot synnytyksen aikana tai jälkeen. Auttaa palautumaan synnytyksestä.

bellis perennis- synnyttäjän arnica. Syvien kudosten ruhjeet. Tunne, että oma ääni ei kuulu tai oikeuksia on poljettu.

staphysagria- keisarinleikkauksen jälkeen. Synnytykseen on puututtu liikaa ja äiti on vihainen ja surullinen tapahtumasta ja ei pääse sen yli.

Yllä on muutama yleinen synnytyslääkeaine. Käänny kuitenkin oman homeopaattisi puoleen annostuksesta ja tarkentamaan mikä lääkeaine sopii sinulle.