SHIATSU

“The wise woman can take the shape of her space but does not lose her form. It is not essential to her nature to stay inside the lines. She does not give up that which holds her together; therefore, she is free.” – 8 Fluid, Tao of Women

Olen valmistunut vitaali-shiatsu terapeutiksi ja ohjaajaksi Luonnonkeskuksesta vuonna 2004. Opettajanani toimi Jukka-Pekka Lilja. Koulutukseen kuului shiatsun lisäksi mm. makrobioottinen ruokavalio, taojooga, meditaatioharjoitukset, 9 tähden astrologia, sisäelinten hoitaminen ja yrtti- ja savihoidot.

Pyöritämme yhdessä Jonna Huttusen kanssa Shiatsu School Helsinki. Toimin siellä pääopettajana yhdessä Jonnan kanssa. Uusi ryhmä aloittaa tammikuussa 2023.

Katso lisää www.shiatsushcoolhelsinki.com

Shiatsu-terapia on on alkujaan japanilainen terapiamuoto. Hoito koostuu venytyksistä, akupisteiden painamisesta ja yleisen hyvinvoinnin parantamisesta. Shiatsu-hoito avaa, rentouttaa ja elävöittää sekä kehoa että mieltä. Työskentelemme chi-energian kanssa vahvistaen omaa keskusta, eli Haraa.

Vitaalishiatsun keskeisenä tavoitteena on vitaalienergian eli elinvoiman palauttaminen, vahvistaminen ja ylläpitäminen.

Vitaali-shiatsua voi käyttää erilaisiin oireisiin joko hoitona tai tukihoitona. Shiatsu-terapia on turvallista raskausaikana ja se auttaa esim. selkäkipuihin, univaikeuksiin ja väsymykseen. Käytän sitä homeopatia lisäksi myös synnytyksen käynnistykseen.

Olen opiskellut shiatsua ja 9 tähden astrologiaa myös Rex Lassallen jatkokoulutuksissa.

Tervetuloa rentouttavaan shiatsu hoitoon !