HOMEOPATHY

Klassinen homeopatia on kokonaisvaltainen luontaislääketieteen hoitomuoto. Ihminen nähdään fyysisenä, emotionaalisena ja henkisenä kokonaisuutena. Homeopaattinen hoito tapahtuu haastattelun kautta, jonka aikana pyrimme yhdessä löytämään lääkeaineen, joka tukee kehon omia parantavia voimavaroja. Lääkeaineena käytetään mm. kasvi-, eläin- ja mineraalikunnan raaka-aineita.

Kun ihminen on omassa keskuksessa, hän tekee oikeita ratkaisuja ja hänen kehonsa toimii harmonisesti. Pidän ajatuksesta, että olemme jo täysiä, kokonaisia ja terveitä. Terveyden palauttaminen on matka kohti itseä, sisältä ulospäin tapahtuva prosessi, välillä tie voi olla haastavakin. Usein hyvinvointi on kuitenkin pienestä oivalluksesta kiinni. Homeopaattinen lääkeaine ja homeopaatin läsnäolo auttavat ihmistä ymmärtämään oman tilansa ja sen oivalluksen kautta matka kohti paranemista voi alkaa. Homeopaattinen lääkeaine on kuin pieni puhallus omaan keskukseen, joka aktivoi kehon omat parantavat voimavarat.

Homeopatiaa voi käyttää kaikissa elämän tilanteissa. Se on toimiva ja turvallinen hoitomuoto lapsille, nuorille, raskaana oleville, työhyvinvointiin, vanhuksille ja eläimille. Sitä voi käyttää sekä akuutteihin että kroonisiin sairauksiin. Oman elämäntehtävän löytäminen tai suunta elämälle on myös hyvä syy tulla tapaamaan homeopaattia. Homeopatia on myös tehokas hoitomuoto lapsettomuuteen.

Homeopatia on turvallinen hoitomuoto raskaana oleville ja synnytykseen. Synnytystä varten rakennan yksilöllisen synnytyspakin, joka sisältää lääkkeitä mm. käynnistykseen, kipuun, pelkoon ja palautumiseen. Hoidan naista ja koko perhettä koko raskauden, synnytyksen ja lapsivuodeajan. Olen aktiivisynnytys ry:n jäsen. Teen yhteistyötä useiden kätilöiden, kotiloiden ja doulien kanssa.

Pidän myös homeopaattisia kotiapteekki-kursseja. Homeopatia pienten lasten hoidossa on turvallista ja tehokasta. Homeopatiaa voidaan käyttää mm. korvatulehduksiin, flunssiin, vatsavaivoihin ja ihottumiin. Nyt kotiapteekki-kurssit ovat myös netissä. Voit ladata lasten homeopaattisen hoidon kurssin, homeopatiaa matkalla-kurssin ja raskaus ja synnytys-kurssin ja englanninkielisen Homeopathic First Aid Course.

Rakennan matkapakkeja, jotka sisältävät vinkkejä matkan aikana tapahtuviin akuutteihin tilanteisiin ja sairauksiin.

Oma kokemukseni homeopatian käytöstä neljän lapsen kanssa on vapauttava. En ole riippuvainen julkisesta tai yksityisestä terveydenhoidosta akuuteissa sairauksissa. Lisäksi koen pystyväni vaikuttamaan omien lasten hyvinvointiin kokonaisvaltaisella tavalla, joka voimaannuttaa minua äitinä ja vanhempana.

Opetan homeopatiaa Transformational School of Homeopathy:ssa (TSH) ja toimin TSH Homeopatiakoulutus Oy:n rehtorina. Pyöritämme dynaamisen naiskolmikon kanssa Hyvinvointikeskus WellB:tä Kaivopuiston ytimessä, missä koulukin sijaitsee.

Olen valmistunut klassiseksi homeopaatiksi Luontaislääketieteen Instituutti Kaironista vuonna 2000. Lisäksi tein jatko-opinnot Jeremy Sherrin Dynamis-koulussa Kööpenhaminassa vuosina 2007-2010 ja Suomessa vuosina 2012-2016. Olen jatkokouluttanut itseäni useiden eri homeopaattien seminaareissa ympäri maailmaa mm. Diviya Chabbra, Andreas N.Björndal, Declan Hammond, Camilla ja Jeremy Sherr, Janet Snowdon, Ian Watson, Misha Norland, Linda Gwillim, Alize Timmermann, David Mundy, Massimo Mangliavore.

Lisätietoja:

www.homeopatiakoulutus.fi

www.homeopaatit.fi

ProHomeopatia

www.homeopatiainfo.fi

www.wellb.fi