EKODESIGN

“Beauty, no doubt, does not make revolutions. But a day will come when revolutions will have need of beauty.”
— ALBERT CAMUS

Ei riitä, että on loistava idea ja hyvä sydän idean takana. On hyvä osata tuoda idea myös selkeästi ihmisten näkyville.  Siihen tarvitaan markkinoinnin keinoja, jotta saamme sydämen tärkeän sanoman ihmisten kuuluville. Tähän tarvitaan brändäystä, markkinointia, designia sekä vankkaa kokemusta siitä, miten nykymedia toimii.

Mainostoimistot ja brändäys ovat aloitteleville yrittäjille kalliita. Tavalliset mainostoimistot eivät vältämättä ymmärrä hyvinvointipalveluiden ja pehmeiden arvojen omaavien yritysten sanomaa.Taloudellinen voitto ei ole ainoa syy, jonka vuoksi työtä tehdään. Meillä on kokemusta tästä työstä, joten ajattelimme jakaa sitä eteenpäin.

PurppuRanka tarjoaa nyt uudenlaisia markkinointipalveluita.  Emme pidä sellaisesta markkinoinnista, jonka tarkoitus on myydä turhia tavaroita ihmisille, jotka eivät niitä välttämättä tarvitse. Tämän vuoksi kehitimme EKODESIGNIN.  Sen tarkoitus on rohkaista tavallisia yrittäjiä ja tehdä heidän palvelunsa näkyviksi. Yritämme löytää oikeat keinot ja työkalut heille, jotka työnsä kautta haluavat parantaa maailmaa. Idealistista, totta kai!

EKODESIGN tarjoaa seuraavia palveluita:

1. IDEAN KRISTALLISOIMINEN: Kaiken takana on idea. Selvitämme mikä on sinun pääideasi, jotta voimme luoda sen ympärille vahvan markkinointistrategian ja kokonaisuuden.

2. BRÄNDÄYS JA MARKKINOINTI: Kun idea on selkeä, luomme sen ympärille yhtenäisen brändin, joka tuo ideasi selkeästi ihmisten näkyville. Tämä kattaa logot, mainokset ja muun tarvittavan.

3. NETTISIVUT / SOSIAALINEN MEDIA: Teemme nettisivut ja sosiaalisen mediastrategian, joka tuo ideallesi näkyvyyttä. Otamme myös ammatimaiset ja kauniit valokuvat itse.

EKODESIGN TIIMI: Ekodesignin takana toimivat Reeta ja Matti Pohjonen.

Reeta ja Matti Pohjonen tekivät töitä yhdessä jo 1990-luvun alussa Gallup Markkinatutkimuksessa. Siellä he tutkivat erilaisia brändejä ja niiden toimivuutta ja tunnevaikutuksia ihmisiin. Matti on media- ja kulttuuritutkimuksen tohtori ja taiteilija. Hän on tehnyt useita taideprojekteja, elokuvia, nettisivuja ja brändäyksiä viimeisen 20 vuoden ajan. Hän on myös herkkä ja taiteellinen valokuvaaja.