YOGA

YOGA

“The wise woman can take the shape of her space but does not lose her form. It is not essential to her nature to stay inside the lines. She does not give up that which holds her together; therefore, she is free.” – 8 Fluid, Tao of Women

 

Malla Rautaparta on kouluttanut minut mamma-joogaohjaajaksi. Olen harrastanut joogaa 22 vuotta eri ohjaajien kanssa. Jooga-tunneilla sovellan kaikkea matkan varrella oppimaani. Jooga-tunnit ovat lähinnä Hatha-joogaa, mutta mukana on myös Iyengar-, Taojooga ja Shiatsu-harjoituksia.

Tunneilla keskitytään LÄSNÄOLOON omassa kehossa ja olemukseen. Teemme venytys-, hengitys-, rentoutus-, shiatsuhieronta- ja pariharjoituksia. Tunneilla keskitytään erityisesti selän alueen hyvinvointiin. Voin järjestää erikseen ryhmiä lapsille, naisille, sekakursseja, raskaana oleville ja äideille lasten kanssa.

Järjestän työyhteisöille rentoutus- ja joogatunteja. Kysy lisää niin voin suunnitella teille sopivat tunnin / pari. Minut voi myös tilata seminaareihin tekemässä rentoutusharjoituksia, alustusjoogaa tai shiatsu-hoitoja.

Voit pistäytyä myös ohjatulle priva-joogatunnille 🙂

 

“Bring divinity into life. Elevate life into divinity. This is true education.” – B.K.S. Iyengar

 

Katso www.manipura.fi

Katso www.studioyama.fi

Katso www.luonnonkeskus.fi